Tähän tilanteeseen kaikki miehet haluaisivat? Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima on äänestetty pariinkin otteeseen maailman haluttavimmaksi naiseksi. Helmikuussa NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa avioitunut kaunotar nähdään nyt perin erikoisessa kuvassa.

Muotilehtien kansissa ja sisäsivuilla sekä Victoria’s Secret -malliston seksikkäissä kuvissa lukuisia kertoja poseerannut supermalli nähdään verkkoon vuotaneessa valokuvassa kourimassa tuntemattomaksi jääneen miehen jalkoväliä. Miehen ilmeestä päätellen tilanne ei ole hänelle aivan jokapäiväinen. Katso kuva tästä.

Bahialla Brasiliassa syntynyt Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä. Katolilainen Lima ilmoitti ennen häitään julkisesti säilyttävänsä seksuaalisen koskemattomuutensa avioliittoon saakka.