Tony Kakko Staralle: Sonata Arcticalta uusi albumi syyskuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoisesta tuulee jälleen vahvasti, sillä kemiläinen hevihirmu Sonata Arctica on valmistellut kevään aikana uutta albumiaan. Vokalisti Tony Kakko paljasti Staran haastattelussa, että uusi albumi tulee ilmestymään syyskuussa.

– Vielä en paljasta tulokkaan nimeä, vaikka itse sen jo tiedämmekin. Tällä hetkellä teemme viimeisiä nauhoituksia ja kesäkuussa on vuorossa miksaus. Ensimmäinen singlelohkaisu julkaistaneen elokuussa. Kaikkiaan albumilla tullee olemaan 12 – 13 biisiä, Kakko kertoi Staralle.

– Edellinen albumi Unia ilmestyi 2007, jonka jälkeen olemme tehneet paljon keikkoja eri puolilla maailmaa. Nyt tuntui, että on aika jälleen kaivaa biisiarkkua ja tehdä uusi albumi, toteaa Kakko.

Hänen mukaansa syyskuussa ilmestyvällä tuotoksella kuullaan enemmän perinteistä Sonata Arcticaa kuin Unialla. Vokalistin tarkemmat kommentit tulevasta levystä ja yhtyeen tuoreista kuulumisista voit lukea varsinaisesta haastattelusta tästä.