Hayden Panettiere peppu pystyssä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere viettää parhaillaan aurinkolomaa Cannesin elokuvajuhlien yhteydessä. Elokuvat ja supertähdet saivat jäädä rannalle, kun kaunotar suuntasi luksusjahdilla Välimeren aalloille.

Paparazzit ikuistivat 19-vuotiaan teinitähden paistattelemasa päivää jahdin kannella. Hayden Panettiere oli sonnustautunut valko-oranssiraidallisiin bikineihin. Kamerat eivät näyttäneet häiritsevän näyttelijää lainkaan, joten kuvaajat saivat ikuistettua tähden auringonpalvonnasta massiivisen kuvasarjan. Katso kuvat tästä.

Samalla myös hänen viime syksynä ottamansa tatuointi näkyi ensimmäisen kerran kokonaan tässä kuvassa. Naisseurassa jahdilla päivää paistatellut teinitähti ei kuvista päätellen saanut miespuolista apua edes aurinkorasvan levitykseen. Välillä Hayden suojautui auringon paahtavilta säteiltä kylpytakilla ja näyttävällä cowboy-hatulla.