Hiphop-tähti murhattiin raa’asti keskellä suosittua kauppakeskusta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-tähti Dolla on murhattu raa’asti keskellä suosittua kauppakeskusta Los Angelesin Beverly Hillsissä. Atlantalainen artisti ammuttiin julkkisten ja turistien suosiman Beverly Center -keskuksen sisääntuloaulassa.

Kovassa nousussa parhaillaan ollut ja Akonin omistamalle Konvict Muzikille levyttänyt 21-vuotias artisti, oikealta nimeltään Roderick Anthony Burton II, surmattiin eilen kolmelta iltapäivällä hänen poistuessaan Beverly Centeristä.

Päähän ammuttu artisti kiidätettiin nopeasti aivan kauppakeskuksen naapurissa sijaitsevaan Cedars Sinain sairaalaan, mutta siellä hänet todettiin kuolleeksi, Los Angeles Times uutisoi. Surmahetkellä toinen artisti DJ Shabbazz odotteli surmattua kauppakeskuksen ulkopuolella.

Artistin tiedottaja Sue Vannasing vahvisti asian lehdelle, mutta poliisi ei ole surmatun henkilöllisyyttä kommentoinut. Poliisi on kuitenkin ilmoittanut tehneensä myöhemmin maanantaina murhan johdosta pidätyksen Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä. Pidätetty on parhaillaan kuulusteluissa.

Tiedottajan kertomuksen mukaan Dolla joutui aiemmin samana päivänä sanaharkkaan toisen miehen kanssa lennolla Atlantasta Los Angelesiin. Vielä ei ole tietoa liittyykö tapaus murhaan. Poliisin mukaan ampujaksi epäilyn tuntomerkit täsmäävät kuitenkin lennolla olleen riitakumppanin kanssa.