Idols-Wellu julkaisee ensimmäisen singlensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuoreimmalta Idols-tuotantokaudelta tutuksi tulleen Wellu Rowaltzin ensimmäinen single Numb on juuri esitelty radioille. Esikoissinglen digitaalinen julkaisu on kesäkuun alussa.

Wellu nousi Idols-kilpailun yhdeksi ennakkosuosikeista, mutta putosi yllättäen jo semifinaalien alkumetreillä. Lukuisia keikkoja tehnyt Wellu oli mukana myös alkuvuodesta 2009 Idoleita ja Tähtiä -kiertueella.

Wellun esikoinen Numb on esimakua syksyllä julkaistavalta debyyttialbumilta, joka sisältää grunge-vaikutteista rockia, mutta mukana myös melankolisia ja herkkiä biisejä.

– Loistavasti onnistunut pläjäys! Oli mahtavaa työskennellä niin monen taitavan muusikon ja säveltäjän kanssa. Koen sanat kovin henkilökohtaisiksi, joten uskon että sain lauluun aidon fiiliksen. Ja se on helvetin hyvä se! Wellu kommentoi uutta sinkkuaan.

Biisin on tuottanut Joel Attila ja se on äänitetty Scandal Recordingilla ja Studio Bulevardilla. Tulevaa albumia työstetään koko kesä ja se julkaistaan syksyllä 2009. Wellu kirjoitti keväällä 2009 levytyssopimuksen Bonnier Amigo Musicin ja Scandal Music Companyn kanssa.