Lady Gaga ei osaa laulaa? Katso tämä video niin muutat mielesi

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken kuumimpiin disconimiin lukeutuva Lady Gaga nousi kahdella ensimmäisellä singlellään pitkäksi aikaa monien maiden singlelistojen kärkeen. Neitokaisen musiikkigenren johdosta monet ovat sitä mieltä, ettei hän osaa laulaa.

Lady Gaga on itse haukkunut julkisesti artistit, jotka turvautuvat keikoillaan playback-nauhoihin ja ilmoitti laulavansa vain ja ainoastaan livenä. Tämä ei ole kuitenkaan vakuuttanut tahoja, joiden mukaan discotähti ei osaa todellisuudessa laulaa. Nyt poppari on todistanut väitteet vääriksi esiintyessään Ellen DeGeneresin suositussa keskusteluohjelmassa.

Varsin erikoiseen härveliin sonnustautunut laulajatar heitti ohjelmassa energisen esityksen ja lauloi luonnollisesti livenä. Esityksen aluksi hän soitti lisäksi itse pianoa ja taiteili samaan aikaan seisaallaan pianotuolinsa päällä. Katso video tästä tai artikkelin alta. Staran muotibloggaaja Silver kiinnitti videossa huomiota erityisesti tanssijoiden paljeteilla koristeltuihin farkkutakkeihin.