Kristian Meurman julkaisee kesäkuussa kolmannen albuminsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kisasta tutun Kristian Meurmanin kolmas soololevy nimeltään Galaksi julkaistaan 10. kesäkuuta. Levy koostuu uusista kappaleista, jotka ovat pääosin Meurmanin itsensä säveltämiä ja sanoittamia.

Esimakua tulevasta levystä on antanut juuri radioille jaettu singlelohkaisu Tummat, syvät veet. Albumin sovitustyö on Kristianin, kosketinsoitintaiteilja Tapio Niemelän, basisti Imre Szabon, rumpali Pekka Parkkisen ja kitaristi-miksaaja Ilkka Liettyän käsialaa.

Idols-finalistina vuonna 2007 Suomen kansalle tutuksi tulleella Kristian Meurmanilla on jo vuosien kokemus musiikin parista. 29-vuotias Kristian on soittanut ja laulanut lähes koko ikänsä eri bändikokoonpanoissa.

Kesäkuussa 2007 julkaistu Kristian Meurmanin ensimmäinen soololevy Ensiaskeleet oli valtaisa menestys. Hänen tulkintansa klassikkokappaleista ovat puhutelleet kansamme rivejä isolla kädellä, ja debyyttilevyä on myyty lähes 30.000 kappaletta.