Lisa Rinna paljasti karmeiden huuliensa salaisuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin pieleen menneiden kauneusleikkausten listan kärkipäässä on jo pitkään komeillut näyttelijä Lisa Rinna huuliensa kanssa. Hänen huulensa on jo kertaalleen nimitetty maailman karmeimmiksi, ja nyt tähti itse on paljastanut niiden taustan.

– Tämä on ensimmäinen kerta kun kerron mitä olen tehnyt huulilleni. Laitatin silikonia ylähuuleeni, mutta en alahuuleeni. Halusin näyttää Bette Midlerin Beaches-elokuvan Barbara Hersheyltä. Olin tarpeeksi herkkäuskoinen tehdäkseni sen, Lisa Rinna paljasti eilen Today-ohjelman haastattelussa.

Käsittelyn jälkeen huulet näyttivät kuitenkin vielä suhteellisen normaaleilta ja tähti itsekin kertoi olleensa tyytyväinen niihin, koska ”ne tekivät minusta minut”. Myöhemmin huulissa ollut silikoni kuitenkin kovettui ja ulkonäkö muuttui. Seuraavaksi vuorossa olivat ikävät kortisonipistokset. Ennen ja jälkeen -kuvat Lisa Rinnan huulista löytyvät tästä.

Suomalaisille televisionkatsojille lähinnä supersuositusta Melrose Place -televisiosarjasta 90-luvulla tunnetuksi tullut näyttelijätär markkinoi tällä hetkellä uutta Rinnavation-kirjaansa, joka julkaistaan tänään. Hannah Montana ja Veronica Mars -sarjoissa sekä Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa nähty julkkistähti poseerasi äskettäin myös Playboy-lehdessä.

45-vuotias Lisa Rinna tuli Yhdysvalloissa alun perin tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta 90-luvun alussa. Hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan, josta tuli todellinen jättimenestys. Nykyisin Lisa Rinna toimii näyttelijänuran lisäksi myös yrittäjänä, sillä hänellä on kaksi vaateliikettä.