Paris Hiltonin vastaisku – paparazzeista työttömiä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton viettää parhaillaan romanttista lomaa Cannesin liepeillä Ranskassa yhdessä poikaystävänsä Doug Reinhardtin kanssa. Cannesin elokuvajuhlat eivät ole superjulkkista vielä kiinnostaneet, mutta Du Cap -hotellin ympärillä vaanivat paparazzit kyllä ovat.

Paris Hilton on aktivoitunut Twitter-blogissaan siinä määrin, että perijätär tehnee häntä vainoavista paparazzeista pian työttömiä. Superjulkkis julkaisee nimittäin verkossa useita lomakuvia päivässä ja nämä hänen itse julkaisemansa kuvat ovat jopa parempilaatuisia kuin paparazzien satojen metrien päästä ikuistamat otokset.

Eilen Paris Hilton lisäksi kuvasi häntä väijyneitä paparazzeja ja julkaisi kuvan verkossa. Tämän jälkeen hän otti itsestään lähietäisyydeltä hehkeän bikinikuvan, jonka hän niin ikään julkaisi itse verkossa. Paparazzien tavoittamattomissa oleva tähti hoitaa siis kuvaajien työt maksutta ja paparazzit jäävät nuolemaan näppejään.