Peaches Geldof kuumissa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuimpiin nuoriin julkkistähtiin nykyisin lukeutuva ja kovaa vauhtia julkkismaailman kärkikaartiin nouseva Peaches Geldof on parhaillaan monien muiden tähtien kanssa Cannesin elokuvajuhlilla, Ranskassa.

Poptähti Bob Geldofin tytär on ollut ahkera ja ehtinyt poseerata parissa päivässä jo useampia lehtien kuvauksissa. Kyseessä eivät kuitenkaan ole paparazzikuvat, joten niiden julkaisua saadaan odottaa jopa parikin kuukautta. Nyt katsellaan tästä syystä jo julkaisua materiaalia. 20-vuotias nuori tähti poseerasi nimittäin äskettäin myös kuumissa alusvaatekuvissa. Katso kuvat tästä.

Eilen illalla Peaches Geldof oli poseeraamassa Grazia-lehden italialaiseen versioon. Hänen blogimerkintänsä mukaan jäätelöllä oli ilmeisesti jotain tekemistä kuvien kanssa. Hän poseerasi kuvissa myös uima-altaalla. Geldof näytti omien sanojensa mukaan pulahduksen jälkeen ”transvestiittikoiralta”.