Povipommi Jordan raivostui: ”Haastan lehdet oikeuteen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin Povipommin päiväkirja -nimisestä realityohjelmastaan tutuksi tullut povipommi Jordan, oikealta nimeltään Katie Price, on parhaillaan kahden lapsensa kanssa Malediiveillä toipumassa viime viikolla popparimieheltään Peter Andrelta saamasta eroilmoituksesta.

Erityisesti brittilehdissä on viime viikon maanantain jälkeen ollut useita lausuntoja, joiden on väitetty olevan Jordanin antamia. Tähti itse on kuitenkin useaan kertaan ilmoittanut Twitter-mikroblogissaan, ettei ole antanut ainoatakaan lausuntoa lehdistölle.

Puoli tuntia sitten Katie Price kommentoi tuoreimpia väitteitä blogissaan todeten, ettei kenelläkään perheen ulkopuolisella ole tietoa asioiden todellisesta laidasta. Hän ilmoitti lisäksi haastavansa perättömiä väitteitä julkaisseita lehtiä oikeuteen.

– Pyydän, että ette usko kaikkea mitä luette lehdistä, koska on monia sanomalehtiä ja aikakauslehtiä, jotka tulen haastamaan oikeuteen kun palaan takaisin, Katie Price kirjoitti.

– Kukaan ei tiedä meistä mitään, hän lisäsi hetken kuuluttua.