Rihannan uusi räväkkä hiustyyli ihmetytti, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävän paluun parrasvaloihin tehnyt r&b-tähti Rihanna on nyt kuvattu levytysstudiolla New Yorkissa. Barbadoslainen poppari puhutti tällä kertaa erikoisella hiustyylillään.

Rihanna oli käväissyt kampaajan hoideltavana ja vierailun lopputuloksena hänen hiuksistaan oli rakennettu noin parikymmentä senttiä korkea ”kakku”. Uuden tyylin johdosta pitkänhuiskea neitokainen löytyy helposti väkijoukosta, mutta tyylipisteiden kanssa voi olla vähän niin ja näin. Katso kuvat tästä.

Viikonlopun New Yorkissa viettänyt Rihanna bongattiin The New York Post -lehden mukaan viettämässä iltaa myös strippiklubilla. Lehden mukaan Rihanna ei tilannut itselleen sylitanssia, mutta antoi kuitenkin auliisti tippiä strippareille. Silminnäkijöiden mukaan hän jakoi tippejä peräti 1.500 dollarin edestä ennen poistumistaan puoli neljältä aamuyöllä.

Rihanna käyttää usein keikoillaan seksikkäitä nahka-asuja, ja ehkä vierailulla oli tarkoitus hakea innoistusta tulevien keikkojen kostyymeihin.