Tiedottaja kiistää: ”Patrick Swayze ei ole kuollut!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Patrick Swayze on taistellut jo reilun vuoden ajan pahanlaatuista syöpää vastaan. Aiemmin hänelle annettiin elinaikaa vain muutamia viikkoja, mutta Hollywood-tähti osoitti pian lääkäreiden olleen väärässä.

56-vuotiaan Swayzen huonosta terveydentilasta on sittemmin uutisoitu kerta toisensa jälkeen, mutta tähti on edelleen pysynyt tolpillaan ja jatkanut mahdollisimman normaalia arkea ja saanut hoitoa sairauteensa. Tänään verkossa on kuitenkin levinnyt väite, jonka mukaan näyttelijä olisi tänä aamuna kuollut. Swayzen tiedottaja on kuitenkin heti tuoreeltaan kiistänyt väitteet People-lehdelle antamassaan lausunnossa.

– Vahvistan, että Patrick Swayze ei ole menehtynyt tänä aamuna huolimatta sellaisista väitteistä. Väitteet saivat alkunsa radioasemalta Jacksonvillestä Floridasta. Patrick Swayze on elossa, kunnossa ja nauttii elämästään perheensä kanssa sekä saa hoitoa sairauteensa, Annett Wolf kumosi huhut tähden kuolemasta.

Näyttelijä itse aavisteli jo aiemmin, että jotain tällaista on tulossa. Hän kommentoi asiaa samaiselle lehdelle maaliskuuussa antamassaan haastattelussa.

– Toivon, että tulevaisuudessa lehdistö miettisi kahteen kertaan ennen kuin julkaisisi virheellisiä tietoja ja maalaisi epämiellyttävää kuvaa minusta tällaisena aikana, jolloin minulla on paljon asioita, joista olla kiitollinen, Patrick Swayze kertoi.