Amy Winehouse juopotteli itsensä sairaalaan – paluukeikasta tulossa kaaos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse asustaa nykyisin Karibialla sijaitsevalla St. Lucian saarella. Huumeista eroon päässyt tähti on edelleen kuitenkin vakavassa päihdekoukussa, sillä hänellä on vakava alkoholiongelma. Tämä ongelma on nyt vienyt hänet jälleen sairaalaan.

Winehouse kiidätettiin kolmannen kerran kolmen kuukauden aikana sairaalahoitoon hänen ”sairastuttuaan” luksusasunnossaan. Ystävät löysivät huonossa kunnossa olevan Amyn mökistä ja soittivat välittömästi ambulanssin. Laulaja pääsi kuitenkin sairaalasta jo samana iltana.

Poptähden ystävät pelkäävät nyt, että Amyn kovasti odottama paluukeikka on vaakalaudalla. Supertähden pitäisi nousta lavalle Shepherd’s Bush Empiressä Lontoossa jo 31. toukokuuta. Äskettäin Amyn nousi lavalle St. Lucia Jazz Fesvital -tapahtumassa Karibialla. Keikka meni kuitenkin penkin alle ja artisti poistui lavalta kesken keikan.

– Amy voisi peruuttaa keikkansa vaikka heti. Hän ei kykene tekemään sitä. Keikasta ei olisi hyötyä vaikka hän tekisikin sen, koska siitä tulee joka tapauksessa kaaos. Hän ei ole valmis siihen, mikä nähtiin jo festivaaleilla, ystäväpiiristä kerrottiin The Sun -lehdelle.