Billy Talent yllättäen DJ-keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu kanadalainen rockyhtye Billy Talent poikkeaa ensi viikolla esiintymään Suomeen. Perinteisen bändikeikan sijaan yhtye nähdään kuitenkin DJ-keikalla helsinkiläisessä Bar Loosessa torstaina 28. toukokuuta.

Yhtye julkaisee odotetun kolmannen albuminsa Billy Talent III heinäkuun 15. päivä. Albumilta on lohkaistu single Rusted From The Rain. Yhtyeen edellinen albumi Billy Talent II oli huikea menestys ympäri maailmaa, ja Suomessa sitä on myyty lähes kultalevyn verran.

Suomessa tiuhaan vieraillut nelikko on herättänyt niin kriitikoiden ja fanien huomion hikisillä lavashowllaan muiden muassa Ruisrockissa ja Provinssirockissa. Billy Talentin DJ-keikalle on ilmainen sisäänpääsy, mutta suosittelemme saapumista ajoissa.