Cheek teki historiaa – suoraan listaykköseksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hiphop-artisti Cheek julkaisi viime viikolla juhlavin menoin Helsingissä viidennen albuminsa Jare Henrik Tiihonen, joka kantaa siis samalla myös artistin omaa nimeä.

– Halusin albumille oman nimeni. Näin ihmiset ymmärtävät, että Jare ja Cheek omat sama ihminen. Mistään roolista ei ole kyse, artisti perusteli taannoin uuden albumin nimeä.

Cheekin lopullinen läpimurto tapahtui viiime keväänä, kun hän julkaisi neljännen sooloalbuminsa Kuka sä oot. Genrerajoja rikkoneelta albumilta irrotettiin vuoden viralliseksi kesähitiksi valittu ja monissa yhteyksissä palkittu Liekeissä.

Uusi albumi on nyt tehnyt suomalaista listahistoriaa nousemalla suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Kyseessä on ensimmäinen indie-yhtiön hiphop-listaykkönen Suomessa ja samalla myös Rähinä Records -yhtiön ensimmäinen listaykkönen. Artisti on syystäkin tyytyväinen menestykseen.

– Olen asettanut tälle vuodelle muutamia salaisia tavoitteita, tämä oli yksi niistä. Ei voi kuin kiittää kaikkia tukijoita ja faneja!

Myös levy-yhtiöllä on tänään aihetta juhlaan.

– Nyt ajateltiin ottaa Elastisen kanssa parit oluet, levy-yhtiön edustaja Andu kommentoi Staralle.