Jessica Biel on liian seksikäs elokuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Biel on viime aikoina nähty elokuvien lisäksi myös monissa seksikkäissä lehtikuvissa, mutta nyt tähti on itse sitä mieltä että hän on liian seksikäs tekemään menestyksekästä elokuvauraa.

Rohkeassa stripparin roolissa Powder Blue -elokuvassa myös alastomana nähtävä 27-vuotias Jessica Biel kommentoi asiaa Allure-lehden kesäkuun numerossa ja toteaa, ettei hänelle nykyisin enää tarjota parhaiden roolien koekuvauksia.

– Se on todellakin ongelma. Minun pitää olla tiukkana. Olen taistelemassa kaikkien muiden kanssa hyvistä rooleista. The Illusionist oli poikkeus, mutta tilanne ei ole kuitenkaan sellainen, että saisin poimia haluamiani rooleja, Jessica valittelee.

– Haluaisin vain tilaisuuden. Jos ette pidä koe-esiintymisestäni, älkää palkatko minua! Mutta jos ette halua edes nähdä minua, se sattuu. Ai miksikö? Ettehän te edes tiedä minusta mitään.

Powder Blue -elokuvan roolia ei arvosteta nakuilusta huolimatta – tai juuri siitä syystä – kovinkaan korkealle, sillä elokuva jätti valkokankaat väliin ja se julkaistaan suoraan DVD:nä. Jessican kumppanina on nykyisin poptähti Justin Timberlake, jonka tuoma julkisuus on sekin voinut haitata Bielin menestystä.

– Tarkoitan, että sitä rakastaa ketä rakastaa. Ei se mene niin, että tapaat jonkun ja ajattelet pääseväsi julkisuuteen hänen kanssaan. Ei sellaista voi valita, se vaan tapahtuu, Jessica kertoi Allure-lehdelle.

Lisäksi Jessica paljasti lehdelle, ettei tule ainakaan vielä avioitumaan Justinin kanssa, koska haluaa nyt keskittyä vain uraansa näyttelijänä. Tällä hetkellä häntä kiinnostaa erityisesti teatteriroolit New Yorkissa.