Michael Jackson näyttäytyi ilman maskia – katso harvinainen kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson ei ole aikoihin näyttäytynyt julkisuudessa ilman tavaramerkikseen muodostunutta valkoista maskia. Ilmeisesti väitettyyn ihosyöpäänsä hoitoa Yhdysvalloissa hakenut popin kuningas kuvattiin nyt ilman kasvot peittävää suojaansa.

Mustan kaapunsa ja hattunsa sijaan Jacko oli nyt pukeutunut selvästi tavanomaista rennommin. Hänellä oli yllään kirkkaanpunainen nahkatakki, jonka hihat olivat vetoketjulla auki. Hymyäkin yleisölle vilauttaneen supertähden olkapituinen musta hiuskuontalo sai sekin liehua vapaana. Katso kuva tästä.

Michael Jackson pyrki ilmeisesti tällaisella julkisella esiintymisellä hillitsemään huhuja ensi kesänä alkavan rankan keikkaputken pelätystä peruuntumisesta laulajan sairauksien takia.