Murtovarkaat iskivät O.C.-kaunottaren kotiin – huima saalis!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta O.C.-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hollywood-tähti Rachel Bilson on joutunut ikävän rikoksen uhriksi. Murtovarkaat nimittäin vierailivat hänen kotonaan saaden arvokkaan saaliin.

Asiasta kertoneen People-lehden mukaan Bilsonin Los Angelesissa sijaitsevasta kodista katosi varkaiden matkaan runsaasti arvokkaita koruja sekä design-vaatteita, kuten laukkuja, harvinaisia kenkiä ja kokoelma Chanelin vaatteita. Lisäksi katosi muiden muassa televisio. Ensimmäisten arvioiden mukaan kadonneen kokoelman arvo on jopa satojatuhansia dollareita.

Murto tapahtui muutamien viime viikkojen aikana, kun näyttelijä oli miehensä Hayden Christiansenin kanssa lomailemassa Kanadassa. Lehden haastatteleman ystävän mukaan Rachel Bilson on järkyttynyt asiasta. Hän on peloissaan ja tuntee itsensä hyökkäyksen kohteeksi. Murron huomasi Rachelin äiti, joka käväisi asunnolla. Poliisi tutkii asiaa.

Taannoin Rachel Bilson valloitti suomalaiset valkokankaat elokuvassa Jumper. Ennen elokuvauraansa hän ehti näytellä myös televisiosarjoissa 70’s Show ja Buffy Vampyyrintappaja. Parhaillaan kuvattavan New York, I Love You -elokuvan on määrä saada ensi iltansa vielä tämän vuoden aikana.