Näyttelijäkaunotar Heather Graham avoliittoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-malli Heather Graham on muuttanut avoliittoon yhdessä miesystävänsä, elokuvaohjaaja Yaniv Razin kanssa. Kyseessä on klassinen Hollywood-pari, sillä he tapasivat toisensa Son Of Mourning -komediaelokuvan kuvauksissa.

Pariskunta ryhtyi kuitenkin seurustelemaan viime vuonna vasta elokuvan kuvausten päätyttyä. He olivat seurustelleet yhdeksän kuukauden ajan ennen muuttoa yhteen. Heather Graham vahvisti tiedot People-lehdelle.

39-vuotias Heather Graham on näytellyt urallaan kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat muiden muassa Anger Management, The Guru ja Austin Powers -elokuvat. Hänen ensimmäinen oikea elokuvaroolinsa nähtiin vuonna 1984 ensi-iltansa saaneessa Student Exchange -leffassa. Varsinaisia menestysrooleja hänen kohdalleen ei ole vielä sattunut, mutta Graham on tehnyt vahvaa uraa sivuosien tähtenä. Tänä vuonna hän tähdittää kolmea elokuvaa; Boogie Woogie, ExTerminators ja The Hangover.