Paris Hilton ”Nimeän lapseni Beckhamien mukaan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on nykyisin kovin innoissaan David ja Victoria Beckhamista. Miljoonaperijätär on niin suuri brittitähtien fani, että hän aikoo nimetä tulevat lapsensa Beckhamien perheen mukaan.

Hilton ja Beckhamit ystävystyivät syödessään yhdessä illallista Kaliforniassa.

– Tulen pyytämään Victoriaa ja Davidia lasteni kummeiksi. Olimme yhdessä illallisella Los Angelesissa ja meillä todella synkkasi. Tulen nimeämään lapseni Victoriaksi ja Davidiksi, koska Victoria on niin kuuma ja haluan lasteni olevan yhtä kauniita kuin hän, Paris Hilton suunnitteli.

Paris on seurustellut jo jonkin aikaa The Hills -realityohjelmasta tutun Doug Reinhadtin kanssa ja hän uskoo Dougin olevan ”se oikea” hänelle. Hilton uskoo nimittäin perustavansa perheen nykyisen poikaystävänsä kanssa.