The Rasmus Venäjälle heavytähtien kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen rockyhtye The Rasmus aloittaa kahdeksan stadionkeikkaa käsittävän Monsters Of Rock -kiertueen Venäjällä yhdessä Alice Cooperin, Scorpionsin ja Kingdom Comen kanssa. 14. kesäkuuta starttaava Monsters Of Rock on The Rasmukselle viides Venäjällä tehtävä kiertue.

– Olemme todella innoissamme tästä tilaisuudesta. Rasmus on kasvanut Alice Cooperia ja Scorpionsia kuunnellen, joten heidän kanssaan samalla kiertueella soittaminen on suuri kunnia. Hauska yhteensattuma on myös se, että olemme kaikki tehneet töitä Desmond Childin kanssa, kertoo The Rasmuksen Lauri Ylönen.

Suomessa The Rasmus nähdään seuraavan kerran Twin City Festivaaleilla Torniossa 24. päivä heinäkuuta, ja heti seuraavana päivänä Oulun Qstockissa.

Monsters of Rock – Russian Tour

14.6. SCC, St. Petersburg [RU]16.6. Dvortes Sporta, Rostov [RU]18.6. Sport Palace, Ekaterinburg [RU]20.6. Spartak Stadium, Novosibirsk [RU]21.6. Platinum Arena, Khabarovsk [RU]24.6. Avangard Stadium, Vladivostok [RU]26.6. Central Stadium, Krasnoyarsk [RU]28.6. SK Olimpiyskiy, Moscow [RU]