Heroes-kaunotar teki ”aitolehdet” – kirjoitusvirhe tatuoinnissa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohujulkkis Martina Aitolehti nousi jokunen vuosi sitten otsikoihin, kun hänen uudessa tatuoinnissaan oli kirjoitusvirhe. Nyt vastaava moka on sattunut ilmeisesti myös Hollywood-kaunottarelle.

Heroes-sarjasta tuttu Hayden Panettiere kuvattiin toissapäivänä ensimmäisen kerran bikineissä siten, että hänen vasemmassa kyljessään oleva suuri tatuointi näkyi kuvassa kokonaisuudessaan. Monet lehdet ovat eilen ja tänään uutisoineet, että tatuoinnissa on kuitenkin kirjoitusvirhe, eli Hayden olisi tehnyt niin sanotut ”martinaaitolehdet”.

Ilmeisesti Haydenin tatuoinnissa tulisi lukea ”Vivere senza rimpianti”, eli vapaasti käännettynä ”Elä ilman katumusta”. Valokuvasta käy kuitenkin ilmi, että tatuoinnissa lukee todellisuudessa ”Vivere senza rimipianti”, eli siinä on yksi ylimääräinen i-kirjain.