Huh, mikä rintavako Victoria Silvstedt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalaissyntyinen povipommi ja entinen Miss Ruotsi -finalisti Victoria Silvstedt nähtiin eilen varsin edustavana DSquared2 Grand Opening Party -tapahtumassa Cannesin elokuvajuhlien yhteydessä.

Julkkiskaunotar onnistui kiinnittämään erityisesti miesosallistujien huomion asuvalinnallaan, sillä hänen musta satiininen iltapukunsa riitti vain vaivoin peittämään hänen näyttävän rintavarustuksensa. Katso kuvat tästä.

34-vuotias Skellefteåssa syntynyt ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt oli aikoinaan Miss Ruotsi -kilpailun ensimmäinen perintöprinsessa. Tähdeksi hän nousi poseerattuaan vuonna 1996 Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi.

Silvstedt on sittemmin tehnyt menestyksekästä julkkisuraa ja noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista povipommeista. Vuonna 2005 Victoria valittiin Nuts-lehden äänestyksessä maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Äänestyksen voitti Jennifer Ellison.