Kohuväite: ”Jordanin ja Peter Andren avioliitto on pelkkä rahakas kulissi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu brittipariskunta, povipommi Katie Price, eli povipommi Jordan, ja hänen miehensä, poptähti Peter Andre, ovat olleet parin viikon ajan tiiviisti otsikoissa avioeronsa merkeissä. Nyt brittilehti Now iskee kovilla ja väittää paljastaneensa avioeron salatun taustan.

Lehden mukaan koko avioliitto on ollut viime aikoina pelkkää kulissia ja muuttunut vain rahakkaaksi bisnekseksi. Bisnestä avioliitto onkin toki ollutkin, sillä julkkispari on tehnyt jo pitkään esimerkiksi omaa realityohjelmaansa, jota esitetään myös Suomessa nimellä Jordan: Povipommin päiväkirja.

Lehden mukaan avioero on osa tarkkaan mietittyä rahakasta pr-suunnitelmaa, jolla jukkisparin oli määrä ansaita mahdollisimman paljon rahaa. Suunnitelman mukaan heidän oli tosin määrä ilmoittaa avioerostaan vasta Jordanin 22. toukokuuta vietettävän 30-vuotispäivän jälkeen. Osa viime aikojen julkisuustempuista oli kuitenkin mennyt mönkään ja Jordan nähtiin lisäksi lehtikuvissa juhlimassa vieraan miehen kanssa, joten Peter Andre päätti ilmoittaa erosta yllättäen pari viikkoa ennen sovittua aikaa.

– Heidän avioliittonsa on ollut kivillä jo pitkään, eikä heillä ole yhteisiä intressejä. Princessin syntymän jälkeen he eivät ole harrastaneet seksiä ja he vihaavat toisensa harrastuksia. Katie inhoaa autoja ja musiikkia, ja Peter inhoaa hevosia ja kirjoja, sisäpiiristä paljastettiin Now-lehdelle.

Britanniassa avioeroa edelsi myös pariskunnan realityohjelmassa nähty harvinaisen nolo riita, jossa Katie raivosi Peterin olevan ”vanha vi**n laulaja, jota kukaan ei tunne” ja Peter vastasi Katien olevan ”tyhmä ja ylimielinen lehmä”. Kohtaus oli kuvattu vain kuukautta aiemmin. Pian eroilmoituksen jälkeen Jordan antoi potkut manageritoimistolleen, ja lehden mukaan hän vaati toimistoa valitsemaan hänet tai Peterin.

– Jos pariskunnalla oli jotain julkistettavaa, siitä sovittiin aamiaisella. Joka päivä puheenaiheena oli kuinka he saisivat mahdollisimman paljon rahaa ja julkisuutta. Jordan vietti enemmän aikaa managerinsa kuin Peterin kanssa, koska yleensä he riitelivät raivoisasti. Ero ei tullut yllätyksenä, koska tämä oli heidän suunnitelmansa. Ajoitus meni vain hieman pieleen.