Kohuväite: Homoliittoja vastustavan Miss Californian äiti onkin lesbo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa tänä keväänä vellonut missiskandaali alkoi jo hieman rauhoittua sen jälkeen, kun miljonääri Donald Trump päästi missiorganisaatiolle valehdelleen ja sääntöjä rikkoneen missin pälkähästä.

Miss California Carrie Prejean nousi ennen varsinaista skandaalia julkisuuteen vastustamalla homoliittoja. Nyt myrsky uhkaa taas laajentua vesilasin ulkopuolelle, kun Star-lehti on esittänyt mielenkiintoisen väitteen.

Lehden mukaan Prejeanin äidillä Francine Coppolalla olisi aiemmin ollut lesbosuhde toiseen naiseen. Missin äidin entiseksi rakastajaksi itseään tituleeraava Valerie Vetrano on lehden mukaan vahvistanut tiedon.

– Kyllä Francine ja minä seurustelimme, Vetranon kerrotaan sanoneen.

– Francine selitti kuinka hän on kristitty ja kuinka hänen perheensä ei koskaan hyväksyisi häntä mikäli hän olisi homoseksuaali. Valerien uskoi, että jos Francine olisi ollut rehellinen seksuaalisuudestaan perheelleen, Carrie ymmärtäisi paremmin mitä homot joutuvat kohtaamaan. He haluavat vain yhdenvertaiset oikeudet, ystävä lisäsi.