Nuori Spider-Man -kaunotar hirtti itsensä poikaystävän nukkuessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläissyntyinen malli-näyttelijätär Lucy Gordon on kuollut. 28-vuotias tähti löydettiin keskiviikkona hirttäytyneenä hänen Pariisissa sijaitsevasta asunnostaan. Viranomaisten mukaan kyseessä on mitä ilmeisimmin itsemurha, eikä tapaukseen uskota liittyvän rikosta.

Urallaan yli kymmenessä elokuvassa nähty Lucy Gordon nähtiin taannoin myös Spider-Man 3 -elokuvassa, jossa hän näytteli toimittaja Jennifer Duganin roolia. Hänet luettiin Britannian tämän hetken lupaavimpiin nuoriin elokuvatähtiin.

Hän teki elokuvadebyyttinsä vuonna 2001 elokuvassa Perfume. Gordonin viimeiseksi rooliksi jäi näyttelijä-laulaja Jane Birkinin rooli tulevassa Serge Gainsbourg (a heroic life) -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi vuonna. Tänä vuonna hänet nähdään vielä elokuvassa Cineman.

Tähden kuolemasta uutisoi ensimmäisenä The London Times, jonka mukaan Gordonin poikaystävä oli nukkumassa samassa asunnossa näyttelijän tehdessä itsemurhan. Lehden mukaan kuolinsyy varmistetaan vielä ruumiinavauksella. Näyttelijä olisi täyttänyt ensi perjantaina 29-vuotta.