Britney Spearsin huima laihdutus bikinikuntoon, katso kuvat ellet usko!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears viettää parhaillaan hyvin ansaittua lomaa Circus-kiertueensa etappien välillä. Pohjois-Amerikan osuus on nyt jo takana ja seuraavaksi turneen karavaani siirtyy Eurooppaan.

Parhaillaan Britney Spears huuhtoo kiertueen pölyjä Karibialla, jossa supertähti on nauttinut täysin rinnoin vapaa-ajastaan, aurinkoisesta säästä ja lämpöisistä vesistä. Samalla Britney on päässyt esittelemään myös uutta bikinivartaloaan. Seuranaan laulajalla oli agenttinsa Jason Trawick, joka kanssa Britneyllä uskotaan olevan meneillään romanssi. Katso eiliset kuvat tästä ja tämänpäiväiset kuvat tästä.

Vielä muutama kuukausi sitten popparin vartalo muistutti lähinnä raskaana olevaa naista, mutta tiivis harjoitus- ja keikkatahti ovat tuoneet näkyviä muutoksia. Rantalomallaan Spears voikin ylpeänä esitellä paparazzeille varsin sopusuhtaista bikinikuntoa.