Kilpailija riisui kaiken Unelmien poikamiestyttö -ohjelmassa – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun amerikkalaisen Unelmien poikamies -realityohjelman toinen versio Unelmien poikamiestyttö on yllättänyt nakukohtauksella. Ohjelmassa miehet kisaavat poikamiestytön huomiosta, ja yksi kilpailijoista päätti antaa kaikkensa jo alkumetreillä.

Parhaillaan Yhdysvalloissa meneillään olevalla tuotantokaudella Jillian Harris etsii itselleen poikaystävää. 32-vuotias atlantalainen it-konsultti Brian yllätti Harrisin lisäksi myös kanssakilpailijansa ja katsojat riisumalla itsesä täysin alastomaksi uima-altaalla kuvatussa kohtauksessa. Katso video tästä.

– Jillian on sellainen tyyppi, johon voisin rakastua, mutta kilpaileminen 19 muun tyypin kanssa on kovaa. Siksi tulen tekemään jotain erottuakseni muista. Rakasta keskipisteenä olemista elämässä ja juhlissa. Tämä erottaa minut muusta ryhmästä, Brian varoitti ennen tempaustaan.

Tilaisuuden tullen kilpailija otti tilanteen haltuunsa ja ryhtyi riisumaan itseään muiden miesten katsellessa epäuskoisina vieressä. Lopulta hän riisui myös alushousunsa ja hyppäsi alastomana uima-altaaseen.