Eliza Dushku nakuilee valopöydällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kymmenissä Hollywood-televisiosarjoissa ja useissa elokuvissa urallaan näytellyt Eliza Dushku nähtiin äskettäin The Alphabet Killer -elokuvassaan yläosattomissa. Myös lehtien sivuilla riisunut kaunotar poseeraa jälleen rohkeissa kuvissa.

Nyt näyttelijä-malli Eliza Dushku poseeraa yläosattomissa Dollhouse-sarjansa markkinointia varten ikuistetuissa kuvissa. Niissä Eliza nähdään makoilemassa valopöydällä peppu puoliksi paljaana ja seisomassa vain kädet rintavarustustensa peittoja. Katso kuvat tästä ja tästä.

27-vuotias Eliza Dushku on nähty muiden muassa Buffy – vampyyrintappaja, Ruma Betty, Angel, 70’s Show ja Pelastaja -televisiosarjoissa sekä Tosi valheita -elokuvan tähtenä. Siinä hän näytteli Arnold Schwarzeneggerin tyttären roolia. Parhaillaan Dushku kuvaa ensi vuonna ensi-iltansa saavan Dollhouse-sarjan jaksoja. Hän toimii samalla myös sarjan tuottajana.