Lady GaGa unohti housunsa kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Pussycat Dolls -tanssiryhmän jäsen Jessica Sutta saapui toissapäivänä pitkän lentomatkan jälkeen Sydneyn kansainväliselle lentokentälle todella vähissä vaatteissa. Nyt hän on saanut seuraa toisesta poptähdestä.

Pussycat Dollsin kiertueen lämmittelijänä kengurumaassa nähdään amerikkalainen Lady GaGa, joka on nyt myös saapunut Sydneyyn. Ilmeisesti kaikki amerikkalaiset olettavat, että Australiassa on ainainen kesä, sillä myös Lady GaGa saapui keskiviikkona parhaillaan talvea viettävään maahan ilman kunnon housuja.

Poker Face -tähti näytti kovin orvolta minishortseissa, rintaliiveissä ja ohuessa takissa saapuessaan Sydneyn talvikeliin, jossa lämpöasteita oli vain viitisentoista. Kuvamateriaalia löytyy tästä. Myöhemmin samana päivänä hänet nähtiin myös matkalla radiohaastatteluun. Lady GaGa ja Pussycat Dolls aloittavat Australian kiertueensa tänään perjantaina.