Nyt haetaan maajusseja ilman morsiamia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Maajussille morsian -realityohjelma pyörähtää jälleen käyntiin, kun ohjelmaa varten etsitään parhaillaan morsianta vailla olevia maajusseja. Hakusessa on siis aitoja maaseudun ihmisiä, joiden vierellä on paikka avoinna elämänkumppanille.

Suomessa on yli miljoona sinkkua ja aika moni heistä toivoo löytävänsä Sen Oikean nimenomaan maaseudulta. Amorin apulaisena ohjelmassa toimii tuttuun tapaan näyttelijä – ja tänä keväänä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa loistanut – Miia Nuutila, joka lähtee ohjelman uuteen kauteen mukaan hyvissä fiiliksissä.

Miia haluaa lähettää terveisensä kaikille maaseudun miehille ja naisille ja kannustaa lähtemään rohkeasti ohjelmaan mukaan.

– Jos vähänkin siltä tuntuu, niin rohkeasti vaan, sehän voi olla kohtalo. Voi olla, ettei löydä mistään muualta juuri sitä oikeaa ihmistä, jos ei lähde leikkiin mukaan!

Maajussien hakuaika ohjelmaan päättyy 7. kesäkuuta 2009. Hakuohjeet ja lisätiedot: mtv3.fi/maajussillemorsian