Orlando Bloom ja supermalli-tyttöystävä kihloihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Orlando Bloom ja hänen pitkäaikainen tyttöystävänsä, australialaissyntyinen supermalli Miranda Kerr, ovat todennäköisesti kihlautuneet. Huhut saivat alkunsa, kun Miranda nähtiin suuri uusi timanttisormus nimettömässään.

Supermallin tiedottaja Carlii Lyon kieltäytyi vahvistamasta tietoa, mutta ei myöskään kiistänyt sitä. Hän totesi olevansa tietoinen kuvista, joissa Miranda Kerr nähdään sormus nimettömässään, mutta totesi ettei ole asemassa, jossa voisi kommentoida asiaa.

Muutama päivä sitten kaunotar lensi New Yorkista Ranskaan Cannesin elokuvajuhlille poikaystävänsä seuraksi. Kerr vietti Ranskassa vain yhden yön kunnes joutui taas lentämään takaisin Yhdysvaltoihin työkiireidensä takia.

Nyt Orlandon epäillään kosineen Mirandaa tuona yhteisenä iltana. Edellisen kerran pariskunnan väitettiin kihlautuneen marraskuussa, jolloin pariskunta ja tiedottaja kiistivät jyrkästi väitteet. Nyt saatu vastaus viittaa siis sekin kihlaukseen.