Tampereelle uusi musiikkifestivaali

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelaiset uuden tanssimusiikin harrastajat ovat jo vuosia kaivanneet kaupunkiin urbaaneihin rytmeihin keskittyvää festivaalia. Vastaus huutoon on Tampere Electronic Music Phestival Temp 2009, joka valtaa ravintola Out of Juicen 4. – 7. kesäkuuta.

Tapahtuman takana ovat tapahtumajärjestäjät Music Got Me! ja Frozen North Sauna Sessions -klubeilta. Temp 2009 tarjoaa yli 20 tiskijukkaa ja live-esiintyjää. Tyylisuunnista esille pääsevät muiden muassa house, tekno, funk, disko, dub ja reggae, joten festivaali on kaikkea muuta kuin suppea tai sisäänpäin kääntynyt. Pyrkimyksenä on järjestää ihmisille hauska pitkä viikonloppu hyvien artistien, uusien ja vanhojen tuttujen sekä laadukkaan sähköisen musiikin parissa.

Temp 2009:n pääesiintyjä on Berliinistä käsin keikkaileva suomalainen huippu-DJ Sasse, jonka soittama house on aina syvää ja imevää. Kuuman tunnelman saa aikaa myös Wienissä asuva brasialais-DJ Joyce Muniz, jonka levylautasilla viihtyvät muiden muassa baile funkin ja tech housen jalokivet. Myös Suomen Turusta tuleva DJ Burdock testaa varmasti Out of Juicen uuden tanssilattian kapasiteettia teknon ilosanomalla.

Live-puolella Temp 2009 esittää mm. Tuomas Salmelan Phonogenicin ja Sami Koivikon miellyttävästi vinksahtaneen käsityksen elektronisesta musiikista.