Taylor Lautner pokasi Selena Gomezin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvaa taannoin tähdittänyt Taylor Lautner on nähty viettämässä helliä hetkiä yhdessä teinipoppari Selena Gomezin kanssa. Life & Style -lehden mukaan teinitähdet on nähty suutelemassa a halailemassa toisiaan.

17-vuotias Taylor Lautner on julkisuudessa kertonut olevansa Gomezin kanssa vain ystävä, mutta äskettäin ystävät nähtiin viettämässä yhdessä romanttista iltaa Vancouverissa sijaitsevassa The Keg -ravintolassa, kun molemmat olivat Kanadassa kuvausmatkalla.

– Taylor saattoi Selenan takaisin hänen hotellilleen. Kun Taylor luuli ettei kukaan näkisi, hän kietoi kätensä Selenan kaulalle ja antoi hänelle ison suudelman, silminnäkijä kertoi lehdelle.

Tämän jälkeen Lautner poistui hotellilta, eli teinipari ei viettänyt yhteistä yötä. Viime viikolla parin kerrottiin kuitenkin vihjanneen myös yhteisestä yöstä keskenään. Lehden tietojen mukaan Selena Gomez ja Taylor Lautner ovat esitelleet toisensa jo myös vanhemmilleen.