Erikoinen oikeusjuttu: CSI-käsikirjoittaja kosti ohjelman kautta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on nostettu oikeudessa erikoinen kanne suositun CSI: Crime Scene Investigation -poliisisarjan käsikirjoittajaa vastaan. Pariskunta väittää, että ohjelman tuottaja ja käsikirjoittaja Sarah Goldfinger kosti heille ohjelman kautta.

Kiinteistövälittäjänä toimivat Melinda ja Scott Tamkin nostivat perjantaina kanteen, jossa he vaativat Goldfingeriltä kuuden miljoonan dollarin korvauksia. Pariskunta oli välittäjänä Goldfingerin taannoisissa talokaupoissa, jotka kuitenkin epäonnistuivat, Access Hollywood uutisoi.

Pian tämän jälkeen C.S.I. -sarjassa nähtiin jakso, jonka hahmot oli nimetty pariskunnan mukaan. Las Vegasiin sijoittuvassa jaksossa Melinda -niminen kiinteistövälittäjä kuolee epäselvissä olosuhteissa. Surmasta epäillään hänen Scott -nimistä miestään, joka juopottelee ja katsoo pornoa.

Hahmojen sukunimi oli käsikirjoituksessa alunperin Tamkin, mutta nimeksi muutettiin viime hetkellä Tucker. Lisäksi rooleihin oli väitteiden mukaan valittu pariskuntaa muistuttavat näyttelijät. Tamkinit väittävät, että jaksosta aiheutui heidän maineelleen ja bisneksilleen mittavat vahingot.