Hayden Panettieren iltapuku pysyi hädin tuskin ylhäällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heroes-sarjasta tuttu teinitähti Hayden Panettiere viettää parhaillaan työlomaa Cannesin elokuvajuhlilla. Päivisin neitokainen palvoo aurinkoa Elton Johnin omistamalla huvijahdilla julkkisystäviensä kanssa ja iltaisin hän edustaa Cannesin punaisilla matoilla.

19-vuotias Hayden Panettiere kuvattiin pari iltaa sitten julkkisten suosimassa Cinema Against AIDS 2009 -tapahtumassa, jossa Twilight-näyttelijä Robert Pattinson huutokauppasi poskisuudelmiaan 20.000 dollarilla kappale. Hayden nähtiin juhlissa näyttävässä juhla-asussa, jonka yläosa näytti pysyvän ylhäällä vain ihmeen kaupalla. Katso kuvat tästä.

Muutama päivä sitten Hayden kuvattiin bikineissä huvijahdilla. Samalla kävi ilmi, että kaunottarella on kirjoitusvirhe tatuoinnissaan. Tatuoinnissa tulisi lukea “Vivere senza rimpianti”, eli vapaasti käännettynä “Elä ilman katumusta”. Valokuvasta käy kuitenkin ilmi, että tatuoinnissa lukee todellisuudessa “Vivere senza rimipianti”, eli siinä on yksi ylimääräinen i-kirjain.