Kylie Minogue huippuseksikkäänä lavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen supertähti Kylie Minogue on pitänyt viime aikoina matalaa profiilia, mutta nyt hän on noussut pitkästä aikaa lavalle VIP Room -yökerhossa Cannesin elokuvajuhlien yhteydessä.

Suomessakin taannoin esiintynyt yli nelikymppinen Kylie Minogue yllätti katsojat huippuseksikkäällä esiintymisasullaan. Hänet nähtiin lavalla madonnamaisessa asussa, johon kuului mustat verkkosukkahousut, mustat kimalteleva ”uimapuku” ja musta silinterihattu. Katso kuvat tästä.

Asu ei jättänyt epäselväksi etteikö aussitähti olisi edelleen loistavassa ruumiillisessa kunnossa. Konsertilla kerättiin varoja Miracle Africa International -säätiölle. Keikan yleisössä olivat muiden muassa Peaches Geldof, James Blunt ja Tamara Beckwith.

Alunperin televisio-ohjelman näyttelijänä tähdeksi noussut Kylie kertoi muutama päivä sitten kaavailevansa näyttelijäuransa jatkamista elokuvien puolella. Supertähti toivoo pääsevänsä pian myös valkokankaalle.