Onko tämä enää edes seksikästä? Miranda Kerr bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Miranda Kerr kihlautui huhujen mukaan äskettäin näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Kaunotar on bongattu uusi timanttisormus sormessaan, eikä hänen tiedottajansakaan ole tällä kertaa kiistänyt tietoa.

Muutama päivä sitten kaunotar lensi New Yorkista Ranskaan Cannesin elokuvajuhlille poikaystävänsä seuraksi. Kerr vietti Ranskassa vain yhden yön kunnes joutui taas lentämään takaisin Yhdysvaltoihin työkiireidensä takia.

Nyt Miranda Kerr poseeraa XOXO-vaatemerkin Kevät/Kesä 2009 -malliston kuvissa. Katso kuvat tästä tai yhtiön verkkosivustolta tästä. Erityisesti tuoreet bikinikuvat ovat aiheuttaneet keskustelua siitä onko langanlaiha Miranda Kerr jo liian anorektisen näköinen ollakseen nuorten naisten esikuva ja näyttääkseen seksikkäältä.