Amy Winehouse on kuin aikapommi festarijärjestäjille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Karibialla nykyisin alkoholisminsa kanssa taisteleva brittipoppari Amy Winehouse joutui odotetusti perumaan ensi viikonlopuksi Lontooseen kaavaillun paluukeikkansa. Peruuntumisen syynä oli tällä kertaa juopottelusta aiheutunut huono terveydentila, sillä laulaja on parhaillaan sairaalahoidossa.

Aiemmin tässä kuussa Winehousen oli määrä tehdä paluukeikka St. Lucian jazz-festivaaleilla, mutta hänet buuattiin lavalta, koska juovuksissa esiintynyt laulaja ei muistanut edes omien kappaleidensa sanoja. Näin ollen jo kaksi paluuyritystä on säälittävästi epäonnistunut.

Amy Winehouse onkin mitä ilmeisimmin tällä hetkellä maailman epäluotettavin keikkabuukkaus ja festarijärjestäjille elävä aikapommi. Hän perui taannoin viime hetkellä myös keikkansa Seinäjoen Provinssirockissa. Myöhemmin selvisi, että peruuntumisen syy oli tekaistu. Sekoiluistaan huolimatta kehäraakkipoppari haluaa nyt saada kiinnityksiä ensi kesän festivaaleille.

Popparin tiedottajan mukaan Amy on nyt ottanut itseään niskasta kiinni ja aikoo tehdä kesällä useita korkean profiilin keikkoja. Tähän mennessä festivaalit eivät ole kuitenkaan halunneet ottaa riskiä peruuntumisista. Winehouse kaavailee kuitenkin esiintyvänsä ainakin V-festivaaleilla, joiden takaa löytyy muiden muassa hänen managerinsa, The Sun uutisoi.