Ben Stiller häpeää Ricky Gervaisin asuvalintaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkikoomikko ja tuottaja Ben Stiller on kertonut häpeävänsä todella paljon kollegansa Ricky Gervaisin puolesta. Brittikoomikko saapui nimittäin vierailulle presidentin kotiin pyjama-asussa.

Presidentti Barack Obama oli kutsunut Stillerin ja Gervaisin vierailulle Valkoiseen taloon heidän ollessaan kaupungissa markkinoimassa uutta Night At The Museum 2 -elokuvansa. Ben Stiller oli pukeutunut vierailun arvon mukaisesti tummaan pukuun ja kravattiin, mutta Ricky Gervais saapui paikalla yllättäen mustassa t-paidassa ja jooga-housuissa.

Asuvalinta ei ollut kuitenkaan etukäteen suunniteltu, vaan pakon sanelema. Koomikkopari sai Obamalta kutsun Valkoiseen taloon erittäin lyhyellä varoitusajalla ja Gervais oli ehtinyt juuri lähettää pukunsa pesulaan. Brittikoomikko halusi kuitenkin osallistua tapaamiseen ja päätti pukea ylleen mitä kaapista löytyi.

– Meille ilmoitettiin, että pukukoodi on ”business”. Itse pukeuduin pukuun ja kravattiin, mutta Gervais, siis brittien Ricky Gervais, saapui paikalle mustassa t-paidassa ja jooga-housuissa, Ben Stiller kertoi Access Hollywoodin mukaan.

– Se on jotain aivan muuta kuin edes pukukoodi ”casual”. Asu olisi sopinut meditaatioon tai johonkin. Siellä hän sitten juoksenteli ”Oooh, missä amerikkalaisten presidentti asuu? Missä se koira on?”