Lily Allen kiistää tuhonneensa hotellihuoneen: ”Se oli bändini!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen vietti kuluneen viikon Etelä-Afrikassa, jossa hän kävi useaan kertaan safarilla tutustumassa villieläimiin. Samalla hän on joutunyt vastaamaan väitteisiin, joiden mukaan hän tuhosi taannoin hotellihuoneensa.

Aiemmin tässä kuussa Lily Allen teki parin viikon Euroopan kiertueen, jonka tiimellyksessä pariisilaisen hotellin huone kärsi erinäisiä vaurioita turneen välipäivän aikana. Jopa huoneen televisio heitettiin ikkunasta aitoon rock-tyyliin.

Lehtien mukaan pienikokoinen poppari olisi itse ollut riehumisen takana, sillä tuhottu hotellihuone kuului Allenin kiertueryhmälle. Tähti itse kuitenkin kiistää olleensa osallinen huoneen tuhoamiseen ja kertoo lisäksi yöpyneensä tuolloin kokonaan eri hotellissa. Laulaja kommentoi bändinsä tekemisiä Capital FM -radioaseman haastattelussa.

– He tekivät aika hyvää työtä Pariisissa. TV lensi ikkunasta ja kaikkea, mutta minä en ollut siellä. En ollut siinä mitenkään osallisena. Meillä oli vapaapäivä ja asuin eri hotellissa, Lily Allen kertoi haastattelussa.

– Bändillä on taipumus juhlia kun on kiertueen vapaapäivä. En nähnyt heitä koko päivänä, enkä olisi halunnutkaan. He kuulostivat siltä, että olivat aikamoisessa kunnossa.