Tänään on Susan Boylen totuuden hetki – tulos tai ulos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama viikko sitten 48-vuotias skotti Susan Boyle nousi kertaheitolla maailmantähdeksi esiinnyttyään Britain’s Got Talent -ohjelmassa. Parissa päivässä hänen kuvansa koristivat viihdelehtiä ympäri maailmaa ja siitä saakka häntä on seurattu mediassa päivittäin.

Tänä iltana Susan Boyle joutuu lunastamaan suuret odotukset, sillä hän palaa Talent -estradille kuuden viikon tauon jälkeen. Tänään alkavissa ensimmäisissä semifinaaleissa Boylen tulee lunastaa paikka varsinaisissa finaaleissa tai muussa tapauksessa hänen tähtensä laskee yhtä nopeasti kuin nousikin.

Oprahin vieraana nähty Jay Lenon parodioima ja South Park -sarjassakin viitattu tähti on siis kovan paikan edessä. Talent-kisassa hänen kilpakumppaneikseen on ilmaantunut useita lahjakkaita tähtiä. Hänen semifinaalien kilpailukappaleensa on pidetty tiukasti salassa, joten kappalevalinta selviää vasta suorassa lähetyksessä.

– En oikein tiedä mitä odottaa, mutta toivottavasti yleisö ja tuomarit pitävät esityksestäni, Susan Boyle kertoi Daily Mail -lehdelle.