Phoebe Price pääsi otsikoihin bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni nuori nainen ja mies haaveilee urasta julkkiksena, mutta vain harvoilla on siihen tarvittavaa todellista lahjakkuutta. Nykyisin 15-minuuttisensa parrasvaloissa voi kuitenkin saada kuka tahansa. Siitä ovat tuoreina esimerkkeinä muiden muassa Kim Kardashian ja Phoebe Price.

Kardashian nousi otsikoihin muodokkaalla takapuolellaan ja verkkoon vuodetulla kotipornollaan. Suomalaisille luultavasti vielä täysin tuntematon Phoebe Price on niin ikään niitä tuoreita julkkiskasvoja, joilla ei ainakaan vielä ole kovinkaan suuria todellisia meriittejä taustallaan.

Näyttelijäksi ja malliksi tituleerattu Price on nyt kuitenkin saanut palstatilaa poseeraamalla bikineissä Cannesin elokuvajuhlilla. Katso kuvat tästä. Aiemmin hänet on nähty muutamia kertoja Hollywoodin julkkisjuhlien punaisilla matoilla. Viime vuonna hän haali itselleen palstatilaa uhkaamalla haastaa Chanel-yhtiön oikeuteen, koska häntä ei päästetty kuokkimaan luksusmerkin myymälän avajaisiin Los Angelesissa.

Televisiomainoksissa aiemmin näytellyt neitokainen on vilahtanut myös muutamia kertoja esimerkiksi televisiosarjojen kohtauksissa. Hänen suurin meriittinsä tähän mennessä on Dlisted-julkkisblogin antama titteli ”Vuoden kuumin lutka 2007”.