Demi Moore tweettasi hampaattomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Demi Moore on yksi maailman seuratuimpia Twitter-mikroblogin käyttäjiä. Hän on aiemmin julkaissut blogissaan muiden muassa alastonkuvansa ja paljon muuta erikoista materiaalia. Sama teema jatkuu edelleen.

Muutama päivä sitten Demi Moore käväisi hammaslääkärillä, jossa hänen hampaansa jouduttiin irrottamaan. Näyttelijä ei ollut kuitenkaan moksiskaan, vaan päivitti blogiaan hammaskääkärilläkin. Supertähti otti itsestään iPhonellaan hauskan kuvasarjan, jossa hän hymyilee kameralle ilman yhtä etuhammasta. Katso kuvat tästä. Samalla Demi päivitti kuvan lisäksi myös kommentin blogiinsa.

– Teistä tulee nyt vierailevia tähtiä ”Lostin” uudessa jaksossa. Kadotin siis hampaani ;))) Demi Moore kirjoitti.

Myöhemmin hän valitteli kun aviomies Ashton Kutcher ei kehdannut lähettää vaimonsa hampaatonta kuvaa eteenpäin omassa blogissaan. Demin mukaan miehen pitäisi rakastaa häntä entistä enemmän moisen tempauksen jälkeen.