Ghostbusters-leffa saa uuden jatko-osan – kohukaunotar mukana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Klassikkoleffoihin lukeutuva vuonna 1984 julkaistu Ghostbusters-elokuva on saamassa lisää jatkoa. Elokuvien tähti Dan Aykroyd on nyt vahvistanut, että Haamujengi tekee vielä toisenkin paluun.

Aykroyd kertoi Los Angeles Times -lehdelle, että toinen jatko-osa on jo työn alla. Tarkoituksena on saada elokuvaan pitkälti sama tähtikaarti kuin alkuperäisessäkin elokuvassa nähtiin. Tähän mennessä ainakin Sigourney Weaver, Bill Murray, Harold Ramis ja Ernie Hudson ovat lupautuneet mukaan. Rick Moranis ei ole vielä allekirjoittanut sopimusta.

Leffan kuvausten on määrä alkaa vielä tämän vuoden puolella ja ensi-iltaa on alustavasti kaavailtu vuodelle 2012. Aykroydin mukaan hän haluaisi mukaan myös uusia kaunottaria, sillä tarkoituksena on kiinnittää leffaan myös Alyssa Milano ja Eliza Dushku. Paranormaaleista ilmiöistä itsekin kiinnostunut Dan Aykroyd on ollut mukana elokuvien käsikirjoittajana.