Lama iski Big Brotheriin – BB-talo entistä ankeampi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa saadaan odottaa vielä kuukausia seuraavan Big Brother -kauden alkuun, mutta britit pääsevät tiirailemaan ihmisakvaariota jo ensi viikolla. Ohjelman kymmenes tuotantokausi alkaa Britanniassa torstaina 4. kesäkuuta.

The Sun -lehti on nyt hankkinut ilmakuvia tulevan kauden BB-talosta. Taloustaantuma on ilmeisesti iskenyt myös ohjelman budjettiin, sillä kuvien perusteella Big Brother -asukkaiden uusi koti on entistä ankeampi ja halvemmalla toteutettu. Lehden mukaan pihamaata on pienennetty aikaisemmasta huomattavasti ja tupakointia saa harrastaa vain metallihäkissä. Katso kuvat tästä.

Muutenkin talon pihamaan teemana näyttäisi olevan metallihäkki, sillä sitä löytyy ympäri pihaa. Pihamaalla ei ole myöskään mukavia istuimia, vaan asukkaat saavat lekotella metallisessa keinussa. Myös uima-allas on aikaisempaan verrattuna vain postimerkin kokoinen. Ero viime vuoteen on huomattava, sillä silloin asukkailla oli käytössään ohjelman historian suurin BB-talo.