Langanlaiha Lindsay Lohan surffasi bikineissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovia kokenut julkkistähti Lindsay Lohan on hiljalleen saamassa uransa taas nousujohteiseksi, kun hänet kiinnitettiin parin vuoden tauon jälkeen suuren budjetin elokuvaan. Henkilökohtaisella puolella lesbosuhde Samantha Ronsoniin on edelleen kysymysmerkki kaikille.

Lindsay Lohan ei ole muutamaan päivään noussut otsikoihin, joten nyt lienee aika katsastaa hänen viime aikojen rantaposeerauksiaan. Taannoin Lohan bongattiin Hawaijilla lainelautailemassa ja yllättäen poppari-näyttelijä pysyikin hienosti laudan päällä. Galleriasta löytyy nyt tämä ja muutamia muita bikinikuvia. Katso kuvat tästä.

Edellisen kerran yli kaksi vuotta sitten I Know Who Killed Me -elokuvassa valkokankaalla nähty Lohan on lähiaikoina mukana The Other Side -elokuvassa. Viime vuonna Lindsay oli mukana Labor Pains -elokuvassa, joka meni kuitenkin suoraan DVD-julkaisuun. The Other Side -fantasiakomedia tähtää kuitenkin teatterilevitykseen. Lindsayn lisäksi elokuvassa nähdään myös Woody Harrelson, Giovanni Ribisi, Dave Matthews ja poptähti Alanis Morissette, elokuvalehti Variety uutisoi taannoin.