SIG-laulaja Matti Inkinen löytyi kuolleena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes kuukausi sitten kadonnut SIG-yhtyeen laulaja Matti Inkinen on löytynyt menehtyneenä Raisionlahden alueelta. Raision poliisi vahvisti asian hetki sitten. Inkisen ruumis löydettiin tänään puolen päivän aikaan.

Viranomaisten mukaan sivullinen henkilö on havainnut meressä Raisionlahdella Viheriäisten aukon kohdalla Kukonpään niemen rannan läheisyydessä kelluvan jotakin. Paikalle mennyt pelastuslaitoksen vene sai nostettua meressä kelluneen ruumiin maihin ja lähemmissä tutkimuksissa on voitu todeta kyseessä olevan Matti Inkinen.

Tähän mennessä Inkisen katoamisesta saatujen tietojen ja ruumiin löytymisen jälkeisten havaintojen perusteella ei ole syytä epäillä Inkisen joutuneen rikoksen kohteeksi. Inkisen yhtye kirjoitti verkkosivuilleen viimeisimmän viestin vielä tänään hieman ennen laulajan löytymistä.

– Epätietoisuudessa on eletty pian jo kuukausi. Tällaista olotilaa ei todellakaan toivo kellekään. Toivottavasti Matin tilanne selviää pian, SIG-yhtyeen jäsenet kirjoittivat.