Pamela Andersonin bikinivartalo kuin kolmekymppisellä, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman ehkäpä tunnetuin povipommi Pamela Anderson viihtyy yhä bikineissä. Baywatch-sarjasta aikoinaan supertähdeksi noussut glamour-malli on nyt kuvattu käyskentelemässä Malibun rannoilla Los Angelesin liepeillä.

Anderson oli valinnut tällä kertaa ylleen yllättävän pienet bikinit, jotka onnistuivat hädin tuskin peittämään tarpeeksi hänen vartalonsa intiimejä ruumiinosia. Kahden lapsen äidin vartalo ei kuitenkaan ole yli 40 ikävuoden ja kahden synnytyksen jälkeen kovinkaan huonossa kuosissa vaan päinvastoin. Katso kuvat tästä.

Supertähti onkin kertonut pitävänsä vartalostaan aktiivisesti huolta. The Sun -lehden mukaan Pamela Anderson tapasi nykyisen miesystävänsä Jamie Padgettin mielenkiintoisella tavalla. Mies nimittäin tarjosi supertähdelle kyytiä rannalle golf-autollaan. Nyt he jo asuvat yhdessä.